• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Security Forums

Log in

FAQ | Search | Usergroups | Profile | Register | RSS | Posting Guidelines | Recent Posts

APache not working correctly

Users browsing this topic:0 Security Fans, 0 Stealth Security Fans
Registered Security Fans: None
Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly version    Networking/Security Forums Index -> UNIX // GNU/Linux

View previous topic :: View next topic  
Author Message
delete852
Just Arrived
Just Arrived


Joined: 19 Nov 2002
Posts: 4
Location: Washington DC

Offline

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 4:58 am    Post subject: APache not working correctly Reply with quote

Hi guys, I am installing apache again, I have compiled php into it, and I have added the nessesary entries in the httpd.conf file, apache loads fine, however when I try to open the home page or any page on this server it prompts me to download it rather than displaying it in the web browser. This is apache 2.0 and it has worked fine before I added the entries in the config file for php.

Do you guys have any ideas? I can provide any file you want?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
rmvw
Just Arrived
Just Arrived


Joined: 10 Oct 2004
Posts: 0
Location: Darmstadt, Germany

Offline

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

Is there anything like
Code:
AddType application/x-httpd-php .php

in your httpd.conf and was the php-file you tested your configuration with named accordingly?
Are there entries in the log-files that show up that the php-support failed to load?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Grullanetx
Just Arrived
Just Arrived


Joined: 27 Sep 2004
Posts: 0
Location: The Beach! in Venezuela

Offline

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

Hola!

What about this pat of the httpd.conf

Quote:

Action application/x-httpd-php /your_php_directory/php.exe



Rolling Eyes and restart the services...

Hope this helps!

Saludos!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   

Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly version    Networking/Security Forums Index -> UNIX // GNU/Linux All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Community Area

Log in | Register